Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Melanie C

MELANIE JAYNE CHISHOLM [1974. Január 12. -] angol énekesnő, dalszerző, üzletasszony és televízió személyiség. Legismertebb a Spice Girls angol együttesből. 1999-ben jelentette meg az első önálló albumját, Northern Star a legismertebb dala 'I Turn to You' 2003 és 2007 között három albuma jelent meg, Reason, Beautiful Intentions és This Time. Majd 2011 és 2012-ben jelent meg két albuma, The Sea és a Stages amin szerepel egy duett Emma Bunton-nal. 2013 és 2014-ben két duettel jelentet meg. Jelenleg a hetedik albumján dolgozik a megjelenés még ismeretlen.

WHEN YOU'RE GONE & NORTHERN STAR (1998-2001)

1998. November végén megjelent az első Spice Girls nélküli dala amit Bryan Adams-sal énekel a When You're Gone ami harmadik helyezést ért el bár nem lett első hely de a dal szép sikereket ért meg.
1999-ben Chisholm aláírt a Virgin-nél, és a nyár folyamán felvette az Northern Star albumot. A "Ga Ga" -t a Big Daddy film filmzenéjéből rögzítette. A dal promóciós kislemezként június 25-én jelent meg, csak az Egyesült Királyságban. Emellett írta és rögzítette a (Hey You) Free Up Your Mind háttérzenét, amelyet Emma Bunton énekelt a Pokémon: Az első film filmzenéből. Szeptember 27-én Melanie kiadta debütáló kislemezét, a "Goin 'Down" -t, és az Egyesült Királyságban a 4., Ausztráliában pedig a 25. helyen végzett. A videoklipet Los Angelesben forgatták, és Giuseppi Capotondi rendezte.
Debütáló albuma, az Northern Star, 1999. október 18-án jelent meg, a 4. helyen tetőzött és világszerte 4 millió példányban kelt el, háromszoros platinát kapott az Egyesült Királyságban, és további hét minősítést kapott, köztük platinát Németországban és Svédországban.
A "Northern Star" második kislemezként jelent meg, és szintén a 4. helyet érte el. Az album népszerűsítése érdekében Melanie  From Liverpool to Leicester Square  elnevezett turnéra indult, Ausztráliába, az Egyesült Államokba, Kanadába, Japánba, az Egyesült Királyságba, Németországba, Olaszországba, Spanyolországba, Franciaországba, Hollandiába és Dániába utazva szeptember 27. és november 1. között. 2000-ben Chisholm két dallal rendelkezett filmzenékben: a "Suddenly Monday" a Papás-mamás fimhez, illetve "Go!" Kerül, amibe kerül film.
Miután a két kislemez nem jutott el a toplista élére, Virgin azt gondolta, hogy befejezi az album promócióját, de úgy döntött, hogy kiad egy újabb kislemezt, a "Never Be the Same Again" -t, amely megtörte a többi dal pop rock hangzását és az R&B-re összpontosított. A dal, melyben a TLC tagja, Lisa "Left Eye" Lopes szerepel, 2000. március 20-án jelent meg, és az első számú kislemeze lett. Az Egyesült Királyságban arany minősítést kapott, és Hollandiában, Új-Zélandon, Norvégiában, Skóciában és Svédországban is elérte az 1. helyet. A dal a 18. legkelendőbb dal volt 2000-ben, és több mint egymillió példányban kelt el Európában. A "Never Be the Same Again" sikere után a kiadó úgy döntött, hogy kiad még két kislemezt.
2000. augusztus 7-én a Virgin negyedik kislemezként kiadta az "I Turn to You" remix verzióját; a dal az Egyesült Királyságban, Hollandiában és Svédországban érte el a második helyet. Az "I Turn to You" címet Ausztria, Dánia és az Egyesült Államok Táncklubjainak első helyén is elérte.
Az "If That Were Me" ötödik és utolsó kislemezként jelent meg, és elérte a 18. helyet. Az eladásából származó bevételt a Kandu Arts jótékonysági szervezet kapta.
Az Northern Star észak-amerikai változata 2000. augusztus 21-én jelent meg, és tartalmazta a "Never Be The Same Again" és az "I Turn To You" kislemez verzióit.
Melanie első világkörüli turnéjára, az Northern Star Tourra indult 2000 vége és 2001. augusztus 26. között, hogy bemutassa debütáló albumát. A turné 76 dátumon, 30 országban és 4 kontinensen járt, csak Óceániába és Dél-Amerikába nem. A Shepherd Bush Empire koncertjét Melanie eredeti honlapján, Bryan Adams különleges megjelenésével webes közvetítéssel adták át. 2001. április 4-én az Anaheim koncert hanganyagát a House of Blues weboldalán is közvetítették. Remix Collection címmel remixelt album csak Japánban jelent meg. 2001-ben Melanie közreműködött Russell Watson élő albumán, a The Voice - Live-ban, a "Barcelona" és az "Aren't You Kind of Glad We Did?" Dalokban.

REASON & RED GIRL RECORDS (2001-2004)

Melanie második albumát 2003. március 10-re halasztották. A klinikai depresszióval való küzdelem miatt Melanie is időt vett igénybe.
2003. február 24-én jelent meg új albumának első kislemeze, az "Here It Comes Again", amely az Egyesült Királyságban elérte a 7. helyet, Spanyolországban és Írországban pedig a legjobb 20 közé jutott. 2003. március 10-én jelentette meg második stúdióalbumát, a Reason-t, amely az 5. helyen tetőzött, az Egyesült Királyságban arany minősítést kapott. A kiadó elküldte Melanie-t, hogy népszerűsítse az albumot, több zsebműsorral együtt. 2003. április 24-én elindult a Reason Tourra, és csak Európában utazott.
A második kislemez, az "On the Horizon" 2003. június 2-án jelent meg. Az előző kislemez után a zenekritikusok. Azt jósolták, hogy ez a kislemez megváltja Melanie sikerét, de a dal a 14. helyen tetőzött, és nem segítette az eladást.
"Let's Love" című kiadványt kizárólag Japánban adták ki, és a Toyota Motor Corporation reklámfilmjéhez használták. röviddel azelőtt, hogy ez megtörténhetett, Melanie a The Games című televíziós műsor alatt megsérült a térdén, és nem tudta teljes mértékben népszerűsíteni egy jó hangulatú, sérüléssel járó dalt. Ezután a "Melt" -et úgy döntötték, hogy a "Yeh Yeh Yeh" mellett kettős A-oldalként indul, mert kevés előadást tudott végezni. A dupla kislemez 2003. november 10-én jelent meg. A dal a 27. helyen tetőzött.  Európa más országaiban a "Melt" nem jelent meg, csak a "Yeh Yeh Yeh" szólókiadásként. "Melt / Yeh Yeh Yeh" megjelenése után Melanie néhány extra dátummal egészítette ki a Reason Tour turnét, és az Avo Session Basel koncertjét a 3sat közvetítette.
2004. január 1-jén a Virgin Records elbocsátotta Melanie-t a korábbi évek konfliktusa után, ami szólókarrierjének irányát illeti. 2004 áprilisában megalapította saját kiadóját, a Red Girl Records-ot, hogy felvegye és kiadja saját projektjeit. Melanie minden tevékenységéről maga dönt és finanszíroz. A kiadó nevét a futball Liverpool F.C. színei inspirálták, amelynek támogatója. Nancy Phillips, aki a Melanie menedzsere és üzleti partnere volt a címke létrehozása óta, 2017-ben nyugdíjba ment.

BEAUTIFUL INTENTIONS & LIVE HITS (2004-2006)

2004 júniusában ötnapos koncertkörútra indult, a The Barfly Mini-Tour koncerten, a The Barfly music hallokban, a független zenének szentelt helyszínek sorozatában. 2004 októberében Melanie befejezte harmadik albumának felvételét. Melanie egy interjúban elmondta, hogy mélyebb dalokat szeretne létrehozni zongora, hegedű és személyes témák felhasználásával. 2005. április 4-én kiadta a "Next Best Superstar" címet harmadik albumának főlemezeként. Három formátumban jelent meg: két kislemez B-oldallal - az akusztikus változat vagy a B-oldali "Everything Must Change" - és egy remixes EP. A dal az Egyesült Királyság 10. helyén tetőzött. Április 11-én kiadta a Beautiful Intentions című harmadik albumát, amelyet először a Red Girl adott ki. Greg Haver, Guy Chambers, Paul Boddy készítette, és a tizenkét dalt tizenegyből Chisholm írta. Az album a 24. helyen állt az Egyesült Királyságban, a többi 15 európai országban, és Németországban és Svájcban arany minősítést kapott.
Az album támogatására elindult a Beautiful Intentions turnéra, amely április 16-án kezdődött a londoni O2 Academy Birmingham-ben, és huszonöt randevúra utazott Európában és Ázsiában. Augusztus 1-jén a "Better Alone" csak Nagy-Britanniában jelent meg második kislemezként, de nem került fel a listára, mivel a kislemez online elérhető volt. "Firs Day of My Life" szeptember 30-án jelent meg kislemezként Ausztráliában és Európában - az Egyesült Királyság kivételével. A dal nem szerepelt az album eredeti változatában, csak a 2006-ban kiadott új verzióban, ez lett a Beautiful Intentions második nemzetközi kislemeze. Eredetileg az olasz tenor, Andrea Bocelli vette fel, olasz dalszövegekkel "Un Nuovo Giorno" néven a 2004-es névadó Andrea albumhoz. A dal Spanyolországban, Németországban, Svájcban és Portugáliában az 1. helyen, Ausztriában a 2. helyen, Norvégiában, Franciaországban és Dániában a legjobb 30 között ért el. 2006. február 24-én Ausztráliában és Európában harmadik hivatalos kislemezként jelent meg a "Better Alone", az előző évi korlátozott kiadás után az Egyesült Királyságban. A dal néhány országban felkerült a toplistára, Olaszországban harminchat és Svájcban harminchárom volt a csúcs. Április 3-án újból kiadták az albumot, amely tartalmazza az "Firs Day of My Life"-ot és a videoklipet. 2006-ban kiadta első élő DVD-jét, a Live Hits-et, amelyet 2006. augusztus 31-én vettek fel a londoni délkeleti hídon. A DVD a 10. helyen tetőzött.

THIS TIME, LIVE AT THE HARD ROCK CAFE (2006-2010)

2006-ban elkezdett dolgozni a negyedik albumján. 2007. januárban bejelenti, hogy két kislemez jelenik meg március elején. "The Moment You Believe" Európában jelent meg, az Egyesült Királyság kivételével, és Spanyolországban és Portugáliában az 1. helyen, Svájcban, Svédországban és Németországban pedig a legjobb 20 között ért el csúcsot. Peter Vettese készítette és társszerzője, és a Nur die Liebe Zählt német televíziós műsor tavaszi reklámkampányának alapja. Az "I Want Candy" csak az Egyesült Királyságban és Olaszországban jelent meg, a 24. és a 9. helyen tetőzve, és az azonos nevű filmzenéjén szerepelt. A dal a Strangeloves dal feldolgozása volt. Március 30-án kiadta negyedik albumát, a This Time -t, tizenhárom dallal - hatot Chisholm írt - és a másik két borítóváltozattal: Jill Jackson: "What If I Stay, és Don't Let Me Go. Az album az Egyesült Királyságban az 57., Svájcban pedig a 8. helyet érte el, ami arany minősítést kapott. "Carolyna" harmadik kislemezként jelent meg június 8-án. A Loose Women interjúja során Melanie elárulta, hogy ezt a dalt azután írta, hogy megnézett egy dokumentumfilmet a seattle-i utcán élő fiatal felnőttekről és hajléktalan tinédzserekről. A dal az Egyesült Királyságban 49-nél, más országokban pedig az 50-en tetőzött. Melanie kiadta albumának negyedik kislemezét, a "This Time" -t, a B-oldali "We Love to Entertain You" -t, amelyet a 2007-es németországi Pro7 Starforce kampányban használtak fel. A dal az Egyesült Királyságban a 94., Németországban a 69. helyen tetőzött.
2008 májusában nekilátott ötödik turnéjának, a This Time Canadian Tournak, kilenc kanadai városban lépett fel. Július 25-én az "Understand" csak a kanadai This Time ötödik és utolsó kislemezeként jelent meg. 2009-ben azt tervezték, hogy az 1996-os The Craft horrorfilm folytatásában fog szerepelni, de a produkciót megszakították. Június 29-én kiadta második DVD-koncertjét, a Live at the Hard Rock Cafe-t, amely két korábban kiadatlan dalt tartalmazott, a "Blue Skies All the Way" és a "Paris Burning". A DVD az Egyesült Királyság 22. helyén tetőzött.

SZÍNHÁZ, THE SEA & THE NIGHT (2009-2012)

2009 októberében színpadon debütált Mrs Johnstone színészként a Blood Brothers című musicalben, az 1983-as eredeti produkció új változatában. Egy interjúban Melanie elárulta, hogy miközben filmekben és színdarabokban kapott meghívást. 2010 végéig a Blood Brothers-ben szerepelt. Legjobb színésznőnek nevezték el a Laurence Olivier-díj harmincegyedik kiadásában. A kritikusok Melanie-t emlegették a kedvencként, de ő nem nyert. Ugyanebben az évben elkezdett dolgozni a következő albumán. 2011. június 24-én a "Rock Me" kislemezként csak Németországban jelent meg, és az ország 33. helyén tetőzött. A dalt a 2011-es FIFA női világbajnokság hivatalos témájaként szolgálták. A "Think About It" -t világméretű kislemeznek választották, és ez jelentette a Melanie visszatérését a tánc-pophoz. A dal az Egyesült Királyságban a 95., az Egyesült Királyság Indie Chartján a 15., a többi európai országban pedig a 40. helyet foglalja el. Szeptember 2-án jelent meg ötödik stúdióalbuma, a The Sea, amelyet Andy Chatterley, Cutfather és Peter-John Vettese készítettek. Az album az Egyesült Királyság 45., Svájcban 13, Németországban pedig tizenhatos volt.
Melanie mentori asszisztens volt az Ausztrál X Faktor harmadik évadjában, és a kiválasztási folyamat során segítette a 25 év alatti lányok által alapított Mel B csapatot. A lányok nem jutottak be a döntőbe. "Weak" csak az Egyesült Királyságban jelent meg harmadik kislemezként, az Egyesült Királyság Indie Chart-jában. "Let There Be Love" a The Sea negyedik és utolsó kislemezeként jelent meg Németországban és Svájcban. A Vash Life című filmet a Bash Street című dokumentumfilmhez is rögzítette.  Novemberben elindult hatodik koncertkörútjára, a The Sea - Live-ra, amely 17 dátum alatt utazott Európában. A turné felvétele DVD-ként 2012. február 27-én jelent meg. A YouTube-csatornáján az "Ask Melanie C 8. rész" című interjújában elmondta, hogy "nagyon szomorúnak érzi magát, mivel a The Sea egy igazán nagyszerű album volt, és nem volt olyan sikeres, mint amilyet megérdemelt" Áprilisban , Jishie Harsh brit DJ meghívta, hogy működjön együtt egy elektronikus projektben. Május 13-án kiadták a The Night című EP-t, amely három dalt tartalmazott. "Set You Free" az EP promóciós kislemezeként jelent meg. Júliusban az ITV Superstar tehetségkutató műsorának bírája volt, amely színészt keresett a Jézus Krisztus Szupersztár című musical főszereplésével. Melanie együtt játszott a musicalben, Mária Magdaléna szerepét játszotta. Az előadásáért elnyerte a legjobb női mellékszereplőt egy musicalben a Whatsonstage.com Awards-on. 2013-ig játszotta a karaktert.
2012. július 20-án Victoria is megerősítette, hogy az olimpiára felép a Spice Girls. Két dalt fognak majd előadni [Wannabe és Spice Up Your Life] Victoria csak azzal az egy feltételel fogadta el, hogy ez lesz az utolsó Spice Girls fellépése.

STAGES, SPORTY'S FORTY & TELEVIZÓ (2012-2016)

A színpad ihlette Melanie elkezdett zenei színházi dalokat tartalmazó albumot rögzíteni. "I Don't Know How to Love Him" címmel július 22-én jelent meg, és az Egyesült Királyság Indie Chartjának 20. helyén tetőzött. A dal Yvonne Elliman változata az 1970-es Jézus Krisztus Szupersztár című musicalből. Szeptember 7-én Chisholm kiadta hatodik stúdióalbumát, a Stages-et, amelyet Peter-John Vettese készített, és olyan show-dallamok gyűjteményét tartalmazta, amelyek életének különböző szakaszaiban fontosak voltak számára. Az album az Egyesült Királyságban az 50., Írországban pedig a 83. helyet érte el.  November 11-én kislemezként jelent meg "I Know Him So Well", az Elaine Paige és Barbara Dickson dalának az 1984-es Chess című zeneszámának változata, amelyen Emma Bunton brit énekesnő énekelt. A dal az Egyesült Királyságban a 153., az Egyesült Királyság Indie Chartján a 14. helyen végzett.
Részt vett a The Justice Collective csoportban, amely egy szuper zenészcsoport, köztük Robbie Williams és Paul McCartney, akik a "He Ain’t Heavy, He's My Brother" jótékonysági dalt vették fel. A dalt december 17-én adták ki kislemezként, és elérte az 1. helyet. 2013-ban Christy-t alakította a Play Hard című brit vígjátékban. Augusztus 18-án kiadta a "Loving You" -t, Matt Cardle brit énekessel együttműködve. A dal a 14. helyen tetőzött, 2005 óta ez az első Chisholm-dal a legjobb 15 között. December 12-én adta ki első élő albumát, a Live at Shepherd's Bush Empire-t. 2014. január 12-én Chisholm 40. születésnapját egy különleges műsorral ünnepelte a rajongók számára, Sporty's Forty címmel, a slágereit énekelve és Emma Bunton szereplésével. Március 31-én Peter Aristone szlovák énekes kiadta a "Cool as You" -t, a Chisholm énekét, a 19 Days Tetbury-ben. Nina Simone "Ain't Got No, I Got Life" címlapváltozata bekerült a Gyönyörű borítóváltozatok összeállításába. Emellett cameo szerepelt a Little Mix "Word Up" című videoklipjében is.
2015-ben Melanie csatlakozott az Asia's Got Talent bíráló bizottságához David Foster, Anggun Cipta és Vanness Wu mellett. Szingapúrban kezdték a kiválasztást. A produkció és a válogatás során Melanie Malajziában élt, ahol a programot rögzítették. Az Asia's Got Talent élő show-kat az elődöntőkkel együtt 2015 márciusában sugározták, és két hónapig tartottak a döntőig. Május 14-én Melanie és a bírók kiadták a Let's Let's Groove feldolgozását, amelyet eredetileg a Earth, Wind & Fire készített, és a dalt a döntőben adták elő. Októberben mentorasszisztens volt a Bring the Noise játékversenyen.  Ezzel egyidőben a hetedik stúdióalbumán kezdett dolgozni. Az Asia's Got Talent második évadját 2016 nyarára igazolták, de a projektet beszüntették.

VERSION OF ME (2016-2018)

2016-ban énekesként szerepelt a "Numb" -on a Sons Of Sonix-szal, amely állítólag a következő albumának dala volt. 2016 szeptemberében cameo szerepelt a KT Tunstall "Hard Girls" című videoklipjében. Hetedik albuma, a Version of Me 2016. október 21-én jelent meg. Az album a 25. helyen került az Egyesült Királyság albumlistájára, az első legjobb 40 lemeze a 2005-ös "Beautiful Intentions" óta.
2017 májusában jelent meg a Graham Norton Show-n, hogy duettet adjon elő Keith Urban-szal a The Fighter című dalához. Carrie Underwood helyett énekelt, aki a duett eredeti énekese volt. 2017. május 27-én Chisholm Mexikóvárosban lépett fel a Classics Fest koncertsorozat részeként, amelyen Vanilla Ice és Jenny Berggren is fellépett az Ace of Base-ből, az Auditorio Blackberry-ben. Ez volt Melanie első alkalma, amikor szólóművészként lépett fel Latin-Amerikában, és hosszú évek óta az első látogatása a Spice Girls-nél töltött napjai óta. A Mexikóba való visszatérése után kijelentette: "Sok éve nem jöttem vissza Mexikóba, és amikor ott voltam, nagyon rövid volt, ezért izgatottan vártam, hogy visszatérhetek és énekelhetek." Júniusban fellépett. először Brazíliában, élő műsorokat játszva Rio de Janeiróban és Sao Paulóban is. 2017 végén Melanie társfőnök volt a Night of the Proms, egy 25 koncertes turné Hollandiában, Belgiumban, Németországban és Luxemburgban. 2018-ban a 90-es évek keverékének előadásával különböző eseményeken a lemezlovasok felé fordult, és elindult a Melanie C - Asia Tour 2018-ra.

MELANIE C (2018-jelenleg)

2019. november 6-án Melanie kiadta a "High Heels" kislemezt, amelyet Rae Morris és Benjamin "Fryars" Garrett írt, és a Sink the Pink húzóereje van. A kislemez promóciója alatt Melanie a The Guardian-nak adott interjújában kijelentette, hogy új albumon dolgozott olyan művészekkel, mint Shura és Little Boots.
2020. március 19-én Melanie kiadta nyolcadik albumának, első kislemezét, "Who I Am". A kislemez nem került be az Egyesült Királyság hivatalos 100-as toplistájára, de a 27. helyet érte el a hivatalos Singles Sales Chart Top 100-on. Először a „Who I Am” -t élőben, 2020. április 21-én adta elő a The Late Late Show-ban James Cordennel, ahol a COVID-19 járvány miatt élőben közvetítette előadását otthonából. Arra a kérdésre, hogy hogyan birkózik meg a lezárási korlátozásokkal, így válaszolt: "Elfoglalt vagyok. Megpróbálom távolról elkészíteni az albumomat. Próbáltam kapcsolatban maradni a rajongókkal: rengeteg élő Q & A és közvetítés. 2020. május 13-án Melanie a WaterAid támogatása céljából a" fürdőszoba "koncert részeként a" Who I Am "-et énekelte karrierje többi kislemeze mellett. 2020. május 27-én kiadta a "Blame It on Me" -t.
"In and Out of Love" az album harmadik kislemezeként jelent meg 2020. július 29-én. 2020. augusztus 3-án Melanie, a BBC Music-nak azt mondta: "Nyilvánvaló, hogy pop-dance lemezt készítek, és érett művész vagyok, ezért el kell fogadnom, hogy egyes rádióállomások már nem játszanak velem. Ez valami De azt akarom, hogy az emberek élvezzék ezt az albumot, azt szeretném, ha az emberek táncolnának rá, azt szeretném, ha az emberek felhatalmazódnának rá. És amikor a koronavírus megtette, szeretnék kijutni és élőben előadni." 2020. szeptember 16-án bemutatta az album negyedik kislemezének "Fearless" című videóját, amely Nadia Rose brit rapperrel közösen készült. "Nadia-val való találkozás kismet volt. Láttam Kathy Burke nőkről szóló dokumentumfilm-sorozatában, és beleszerettem a hozzáállásába. Női művészként rettenthetetlenek kell lennünk. Szeretem ezt a lányt." Melanie C megjelent 2020. október 2. Az album a 8. helyen került az Egyesült Királyság albumlistájára, ami a Reason óta 2003-ban az első 10 legjobb album.
2020. november 13-án Chisholm szerepelt a "Stop Crying Your Heart Out" című műsorban a BBC Radio 2 Allstars's Children in Need jótékonysági kislemezének részeként. Melanie vendégszerepelt Celeste brit énekes, dalszerző 2021 januárjában bemutatott "Love is Back" című videoklipjében is.

Albumok

Turnék

From Liverpool to Leicester Square (1999)
Northern Star Tour (2000-01)
Reason Tour (2003)
The Barfly Mini-Tour (2004)
Beautiful Intentions Tour (2005)
This Time Canadian Tour (2008)
The Sea – Live (2011-12)
Version of Me Tour (2017)
Global Pride Tour (2019)
Melanie C Tour (2022)

Színház

2009-10: Blood Brothers (Mrs Johnstone)
2012-13: Jesus Christ Superstar (Mary Magdalene)

Videók

1998: When You're Gone (Featured Bryan Adams)
1999: Goin' Down
1999: Northern Star
2000: Never be the Same Again
2000: I Turn to You
2000: If That Were Me
2003: Here it Comes Again
2003: On the Horizon
2003: Yeh Yeh Yeh
2003: Melt
2005: Next Best Superstar
2005: Better Alone
2005: First Day of My Life
2006: Better Alone (Second Version)
2007: The Moment You Believe
2007: I Want Candy
2007: Carolyna
2007: This Time
2008: Understand
2010: We Love to Entertain You
2011: Rock Me
2011: Think About it
2011: Weak
2011: Let There be Love
2012: I Know Him so Well
2012: He Ain't Heavy, He's My Brother (The Justice Collective)
2013: Loving You

2014: Cool as You (
Featured Peter Aristone)
2014: Word Up
 - Guest appearance, Little Mix
2016: Hard Girls - Guest appearance, KT Tunstall
2016: Anymore
2016: Dear Life
2017: Hold on
2017: Room for Love
2018: Around the World (La La La La La) (Alex Christensen & The Berlin Orchestra)

2018: Don't Talk Just Kiss (Alex Christensen & The Berlin Orchestra)
2019: High Heels
2020: Who I Am
2020: Blame it on Me
2020: In and Out of Love
2020: Fearless
2021: Love is Back
 - Guest appearance, Celeste
2021: Into You